Lead by Presence - Over ons

Team Lead by Presence

Joni Bais richtte in 2023 Lead by Presence op. De mensen die werken voor Lead by Presence zijn allemaal op zijn of haar eigen manier verbonden met onze visie.

Lees hier meer over onze visie. Vanuit ieders eigen talent dragen zij bij aan het geheel.

Lead by Presence Team - Joni Bais

Joni

Joni Bais begeleidde de afgelopen jaren honderden ondernemers, politici, mensen in de media en executives met de vraag: hoe maak ik persoonlijk meer impact vanuit wie ik werkelijk ben?

Joni heeft een uniek profiel als coach. Met haar achtergrond als filmmaker en ervaren public speaking coach én daar bovenop haar expertise in systemisch werk en hypnotherapie brengt ze een verrassende combinatie mee. Ze heeft de diepte en intuïtie om blokkades aan te pakken en tegelijkertijd de creativiteit en nuchterheid om het ook praktisch toepasbaar te houden voor de zakelijke markt.

Joni is de oprichter van Lead by Presence. Ze begeleidt onze opstellingen (systemisch werk) en doet coachtrajecten.

Lead by Presence Team - Katinka Toet

Katinka

Katinka Toet heeft een bijzondere combinatie van een analytische achtergrond en een ijzersterke intuïtie. Dit maakt dat Katinka al honderden professionals heeft kunnen helpen om vanuit hun persoonlijke kracht en authenticiteit te leven én te werken.

Voor Lead by Presence doet ze dit onder andere door middel van het geven en ontwikkelen van één-op-één coachingstrajecten, de masterclass systemisch perspectief en leiderschapstrajecten.

Katinka is vanaf het begin nauw betrokken bij de oprichting van Lead by Presence.

Lead by Presence Team - Dion Nicolai

Dion

Dion Nicolai heeft er zijn missie van gemaakt om mensen in hun kracht te zetten. En dat is precies wat hij doet bij Lead by Presence. Hij helpt professionals om meer te werken en te leven vanuit hun waarden.

Dit doet hij zowel vanuit verschillende leiderschaps- en communicatie-trajecten bij bedrijven als vanuit systemisch werk (opstellingen).

Dion heeft een holistische aanpak en bekijkt vraagstukken vanuit een systemisch perspectief. Vervolgens weet hij het ongrijpbare praktisch te maken. Hij weet als geen ander de vertaling te maken van systeem naar skills. Zijn combinatie van diepgang en luchtigheid maakt Dion bijzonder fijn om mee te werken.

Lead by Presence - Fleur Schiffelers

Fleur

Fleur Schiffelers begeleidt zelfbewuste professionals bij authenticiteit en persoonlijke ontwikkeling. Dit doet ze zowel vanuit haar rol als persoonlijk leiderschapscoach als ervaren sprekerscoach.

Met haar journalistieke achtergrond durft Fleur verder te kijken, door te vragen. Zo weet zij jouw potentieel en essentie feilloos naar boven te halen.

Bij Lead by Presence geeft Fleur diverse masterclasses en doet zij één-op-één coachingstrajecten. Wat wij ook heel tof vinden aan Fleur is dat zij elk jaar als vaste coach en teamleider bij TEDxAmsterdamWomen internationale top sprekers helpt bij hun TEDtalk.

Lead by Presence Team - Julika Marijn

Julika

Julika Marijn is veelzijdig en heeft een interessant profiel als leiderschaps- en sprekerscoach. Ooit werd de naam ‘stemgever’ voor haar bedacht en daar kunnen wij ons helemaal in vinden.

Als coach stimuleert ze anderen hun eigen stem te vinden door júist op een podium te gaan staan en hun verhaal te vertellen. Authentiek en overtuigend. Daarbij put ze uit haar eigen ervaring als theatermaker en performer en maakt ze gebruik van ademtechnieken.

Ze helpt je als coach om je eigen leiderschap, verhaal én stem krachtig neer te zetten binnen het veld waar je gehoord wilt worden. Of dit nu jouw organisatie, een podium of een andere arena is, met Julika zit je goed om hiermee aan de slag te gaan.

Lead by Presence Team - Wendy Hesterman

Wendy

Wendy Hesterman ondersteunt het team achter de schermen. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring bij verschillende bedrijven, van startups tot internationale bedrijven. Ze begon haar carrière als accountmanager en werd later vestigingsmanager en MT Lid. Met al haar kennis en ervaring brengt ze structuur, overzicht en denkt ze mee.

In haar vrije tijd besteedt ze veel tijd aan persoonlijke ontwikkeling en een gezonde mindset. Ze verslindt alle boeken die hierover te vinden zijn, mediteert elke dag en doet regelmatig coaching trajecten om zichzelf onder de loep te nemen.

Dat maakt dat ze het Lead by Presence team niet alleen ondersteunt met administratieve taken, maar ook strategisch mee kan denken.

Lead by Presence Team - Sanne Hultink

Sanne

Sanne Hultink zorgt bij Lead by Presence dat ook het gevoel en beeld klopt bij wat we inhoudelijk doen. Ze verzorgt de huisstijl, maar ook alle uitingen die Lead by Presence naar buiten brengt. Sanne werkte de afgelopen tien jaar voor grote merken als Riviera Maison en Coolinvestments Group.

Inmiddels is zij gespecialiseerd in het ontwikkelen van logo’s, huisstijlen en professionele presentaties die persoonlijk, consistent en professioneel zijn.

In sommige van onze trajecten ga je als spreker ook met beeld aan de slag voor bijvoorbeeld presentatie. Sanne is dan je ‘go-to person’ om je te helpen met een sterke merkidentiteit met eenheid en uitstraling. Samen ontwikkel je met haar de perfecte look and feel die past bij jou als spreker en die er clean en stijlvol uitziet.

Aan de slag?

Een belafspraak is zo geregeld! Fijn als je voorafgaand aan het gesprek alvast wat informatie kunt invullen. Je wordt binnen twee werkdagen door ons gebeld.