Benieuwd naar ons persoonlijk leiderschapsprogramma Leiderschap in Flow? Klik hier!

Lead by Presence - Systemisch werk

Systemisch werk

Wanneer je optimaal wilt presteren en goed in je vel wilt zitten, wil je niet alleen naar jezelf kijken, maar ook naar het systeem waarin je je begeeft. Dit systeem kan je familie zijn, je gezin, maar ook je werkomgeving.

Wij gebruiken hiervoor de methodiek (familie)opstellingen. Dit wordt steeds bekender, dus wellicht heb je er al eens over gehoord. Het biedt de kans om je gedrag en patronen onder de loep te nemen door naar het systeem te kijken waarin jij een plek hebt.

Lead by Presence - Systemisch Werk - wanneer kom je bij ons

Wanneer kom je bij ons?

De mensen die bij ons komen zijn professionals die graag willen groeien en opstellingen zien als een manier om een ander perspectief te krijgen op hun uitdaging. Zo ontmoet je gelijkgestemden en is er veel herkenning tijdens elkaars ontwikkelingsproces.

Discretie staat bij ons hoog in het vaandel, juist omdat je hierbij zulke kwetsbare kanten van jezelf kunt tegenkomen. Je bent aanwezig als inbrenger van een vraag of als representant. Als inbrenger kun je een vraag inbrengen als: uitdagingen in relaties, familie, werksituaties, maar ook mag je eigen nieuwsgierigheid een drive zijn om te komen. Ook al doe je zelf geen opstelling, juist erbij aanwezig zijn kan al heel helend zijn!

Opstellingen worden vaak geboekt in combinatie met een coachingstraject.

Praktisch

Op een dag is er plaats voor drie mensen die een vraag inbrengen. Zo is er voldoende ruimte om voor vragen en om alles te laten bezinken. Tussen de sessies door leggen we bepaalde processen uit en delen we kennis over de dynamieken in opstellingen én doen we fijne meditaties en visualisaties.

We werken in een prettige setting op diverse mooie locaties in het land, waar ‘s middags een vegetarische lunch wordt geserveerd.

Wil je een keer kennismaken met de methodiek of leren van opstellingen? Dan is er een beperkt aantal plekken beschikbaar als representant. Je brengt dan niet een vraag in, maar je kunt wel op plekken staan in het systeem van anderen en ervaren hoe dat is.

Kijk voor interesse in de systemische wetten achter een opstelling eens bij de masterclass Systemisch Perspectief.

Lead by Presence - Systemisch Werk - Praktisch

Data en investering

De vraagstellers krijgen voorafgaand aan de opstelling een aantal vragen opgestuurd, ter voorbereiding voor jezelf en voor de trainers. 

Op de dagen vinden maximaal 3 opstellingen plaats. Dus er is voldoende tijd voor vragen en ruimte om alles te laten bezinken.

Investering is voor vraagstellers bedraagt €650,- (ex btw). Voor representanten bedraagt de investering €200,- (ex btw). 

Juli

5 juli 2024

Oohm in Vogelenzang | Joni
Deze editie is VOL voor vraagstellers, er is nog wel ruimte voor representanten

Oktober 

3 oktober 2024

Oohm in Vogelenzang | Joni
Deze editie is VOL voor vraagstellers, er is nog wel ruimte voor representanten

Over de trainers

De opstellingen worden begeleid door Joni Bais en Dion Nicolai. Joni en Dion hebben samen al meer dan 20 jaar een verbinding als collega’s, vrienden en nu als gepassioneerden voor het vak van systemisch werk. Naast ervaren trainers zetten we bij de opstellingen ook altijd ervaren representanten in wat een prettige beding geeft voor de groep.

Joni Bais
Joni Bais is vanaf 2000 gefascineerd door systemisch werk. Ze volgde zes jaar opleidingen bij Barbelo Uijtenbogaardt die haar tot in de finesse heeft opgeleid.
Joni past de methode al zo’n 10 jaar toe op zakelijke trajecten en merkte dat het daar ook heel heilzaam en praktisch ingezet kon worden. Daarnaast biedt ze sinds enkele jaren ook groepssessies aan (familie)opstellingen.

 

Lead by Presence - Opstellingen - Over de trainer
Lead by Presence - Opstellingen - Over de trainer

Dion Nicolai
Dion is een ervaren trainer met een holistische aanpak. Hij bekijkt vraagstukken altijd vanuit een systemisch perspectief. Dion volgde diverse opleidingen in systemisch werk en is jarenlang vaste representant geweest bij opstellingen die Joni begeleidde. Hij geeft ook opleiding in systemisch werk voor trainers. De samenwerking tussen Joni en Dion ontstond heel organisch en ze vullen elkaar goed aan. Inmiddels begeleidt Dion met veel succes ook zelf opstellingen.

 

Inschrijven    Factuurgegevens

    Jorg Ruis volgde de tweedaagse familieopstellingen bij Lead by Presence. Kijk hier het interview en zijn ervaringen.

    Ervaringen

    Aan de slag?

    Een belafspraak is zo geregeld! Via onderstaande knop kun je zelf een belafspraak bij ons inplannen, dan bespreken we meteen waar je behoefte aan hebt of wat je nodig hebt.