Benieuwd naar ons persoonlijk leiderschapsprogramma Leiderschap in Flow? Klik hier!

Lead by Presence - Programma's

Trainingen

Naast coaching en systemisch werk bieden we ook verschillende trainingen op het gebied van persoonlijk leiderschap, systemisch kijken en public speaking. Onze incompany trainingen zijn los te boeken als masterclass, maar ook als programma van één of meerdere dagen. Ook staan we ervoor open om in bestaande trajecten een bijdrage te leveren met een of meerdere trainingen.

Sprekersopleiding

In samenwerking met A Cup of Ambition ontwikkelde we een sprekersopleiding speciaal voor vrouwelijke ondernemers en senior professionals uit het bedrijfsleven. Want stevig leiderschap gaat gepaard met krachtig en authentiek spreken.

In deze opleiding leren we je spreken met meer overtuiging, plezier, zelfvertrouwen en authenticiteit. Je wordt getraind door onze beste sprekers-coaches en experts, zodat jij hierna iedere presentatie, verhaal of talk OWNT!

Lead by Presence - programmas - presence of a leader

Presence of a leader

Hoe kun je je identiteit meenemen in je leiderschap? Hoe kun je op een natuurlijke en authentieke wijze autoriteit innemen? Als wat je doet, samenvalt met je wie je bent, wordt je leiderschap zoveel natuurlijker en impactvoller.

Naast authenticiteit is de kwaliteit van je aanwezigheid belangrijk, omdat de manier waarop jij in je omgeving aanwezig bent grote invloed heeft op de mensen om je heen. Je kunt mensen inspireren met jouw rust en evenwicht.

Leiders, die zichzelf zijn en werkelijk aanwezig zijn, hebben een positive person effect: mensen begeven zich graag in hun aanwezigheid, omdat ze daar verbinding, ontspanning en inspiratie vinden.

Met deze training word je bewuster over hoe jij in elkaar zit en wat voor jou het beste werkt. Maar ook hoe je je kwaliteit van aanwezigheid kunt vergroten zodat je niet alleen meer verbinding met jezelf kunt maken, maar ook met de mensen om je heen.

Own your stage

Wat nu als je net zo kunt spreken tegen een vertrouwde collega als tegen een groep van 50, 200 of 1000 man? Na honderden mensen hierin begeleid te hebben, geloven we dat het niet alleen in de skills zit om dit goed te kunnen.

Laat ons je meenemen in de magie van het doorbreken van je eigen denkbeelden: over je jezelf, je publiek en je boodschap en leer hoe je je mannetje kunt staan op het podium.

In deze interactieve training staat de ervaring centraal en leren we je alles wat we weten over de wondere wereld van het podium pakken. Of dat podium pakken nu een zeepkist is, een meeting of een gesprek met een klant: de principes van zichtbaarheid en de ‘stage’ nemen zijn dezelfde.

Own your story

Hoe zorg je dat je verhaal aansprekend overkomt? En dat het verhaal wat je vertelt ook echt jouw verhaal is?

We zien vaak dat mensen beginnen met het vertellen van een verhaal, maar het verhaal nog niet helemaal zelf voelen. Hoe kun je dan verwachten dat je publiek het wél voelt?

In deze training gaan we kijken hoe het verhaal wat je vertelt echt klopt bij jou én krijg je mooie inzichten hoe je ervoor zorgt dat je verhaal beklijft en impact maakt.

Flow in the System

Hoe kun je meer flow creëren? Hoe krijg je beweging in situaties die niet lekker lopen en veel energie kosten?

Bij dit soort vragen helpt een systemisch perspectief. Als je het gevoel hebt dat je aan het ploeteren bent of patronen zich herhalen, is het slim om niet alleen analytisch naar de situatie te kijken, maar ook systemisch. Met een systemische blik onderzoek je de onderlinge interactie. Je kijkt naar de verbindingen, want je bent een individu met een eigen unieke persoonlijkheid, maar ook onderdeel van een groter geheel, zoals een team of een organisatie.

Elk systeem volgt bepaalde wetmatigheden. Als je die wetmatigheden kent, kun je ze voor je laten werken met als gevolg: meer grip, energie en rust.

We bieden dit programma aan als open inschrijving en als masterclass voor je team. 

Lead by Presence - systemisch perspectief

Peak Performance

Wie wil presteren op topniveau weet dat een juiste mindset key is. Onze trainers en coaches hebben al honderden professionals de skills geleerd om mentaal te visualiseren. Daardoor leken zaken die echt onmogelijk waren, toch bereikbaar. Of dit nu een belangrijke meeting was, een speech op een podium of een andere topprestatie die geleverd moest worden.

In deze inspirerende training leer je alles over de mentale en emotionele voorbereiding van een Peak Performance door middel van visualisatie en een state of the art voorbereiding.

Testimonials

Britt Jacobs

Founder A Cup of Ambition –
speakers agency & academy

Gelukkig mogen we al een hele lange tijd samenwerken met de toppers van Team Lead by Presence, die als experts op het gebied van public speaking verschillende modules verzorgen tijdens onze academy voor vrouwelijke sprekers. De reacties van deelnemers zijn altijd onverdeeld enthousiast! Na de workshops van Fleur en Joni ownen deelnemers het podium, weten ze hoe je een goed verhaal vertelt en hoe je zonder zenuwen authentiek op een podium staat. Daarnaast is de samenwerking met dit team altijd een feestje, ze denken mee en zijn ware partners!

Claire Boonstra

Founder Operation Education

In onze Expeditie Leiderschap horen de sessies met Joni en haar team altijd tot de ‘sleutelmomenten’ van onze deelnemers. We krijgen vaak terug dat het heeft geleid tot de ommekeer, waarna ze zijn gaan staan, en vanaf dat moment hun essentie zijn gaan leven. De transformatie die ze hierna doormaken is duidelijk merkbaar, voelbaar en zichtbaar in hun leiderschap en in hun organisaties.

Let’s talk

Een belafspraak is zo geregeld! Via onderstaande knop kun je zelf een belafspraak bij ons inplannen, dan bespreken we meteen waar je behoefte aan hebt of wat je nodig hebt.