Benieuwd naar ons persoonlijk leiderschapsprogramma Leiderschap in Flow? Klik hier!

Ervaringen

Karine van den Noort
Ondernemer & Communicatie Expert

Sybren Meijer
Arts

De training systemisch perspectief was een enorm waardevolle aanvulling op de gereedschapskist die ik als psycholoog in de loop der jaren gevuld heb. Door te focussen op de onderliggende principes, krijg je een helder begrip van de kern van systemisch werk. Daarmee verval je niet in voorgestudeerde zinnetjes en trucjes, en hou je de weg vrij om als professional de kennis in jóuw manier van werken te integreren. Hoogst aanbevolen voor professionals die gewend zijn met een analytische bril te kijken naar problemen: de systemische blik is minstens zo efficient!

Jaap Duin MSc.

Psycholoog

Gelukkig mogen we al een hele lange tijd samenwerken met de toppers van Team Lead by Presence, die als experts op het gebied van public speaking verschillende modules verzorgen tijdens onze academy voor vrouwelijke sprekers. De reacties van deelnemers zijn altijd onverdeeld enthousiast! Na de workshops van Fleur en Joni ownen deelnemers het podium, weten ze hoe je een goed verhaal vertelt en hoe je zonder zenuwen authentiek op een podium staat. Daarnaast is de samenwerking met dit team altijd een feestje, ze denken mee en zijn ware partners!

Britt Jacobs

Founder, A Cup of Ambition – speakers agency & academy

In onze Expeditie Leiderschap horen de sessies met Joni en haar team altijd tot de ‘sleutelmomenten’ van onze deelnemers. We krijgen vaak terug dat het heeft geleid tot de ommekeer, waarna ze zijn gaan staan, en vanaf dat moment hun essentie zijn gaan leven. De transformatie die ze hierna doormaken is duidelijk merkbaar, voelbaar en zichtbaar in hun leiderschap en in hun organisaties.

Claire Boonstra

Founder, Operation Education

Deze masterclass was voor mij hét ideale excuus om een dag mijn laptop dicht te klappen en uit te zoomen. Hierdoor kon ik de versie van mezelf die ik op werk ben weer eens van een totaal andere kant bekijken. Grijp nog regelmatig terug op de waardevolle inzichten die ik die dag heb opgedaan!

Marije Fris

Public Speaking Trainer

Eind december heb ik een Workshop Systemisch Perspectief gedaan bij Lead by Presence. Katinka en Joni hebben me meegenomen in de wetmatigheden onder systemen en wat er gebeurt als je die niet respecteert. Super eenvoudige oefeningen gaven snel veel inzicht en ik heb inmiddels al een voorgenomen acties in de praktijk gebracht met eerste succesjes. Kortom, ik ben enthousiast!

Bart van Nol

Scaling Up Coach

De masterclass biedt precies wat ik ervan verwachtte: een overzicht van de basisprincipes van systemisch werken en inzicht in hoe je dit kunt toepassen in je eigen leven. Zowel voor wie de materie nieuw is als voor mensen als ik met ruime ervaring hiermee, was de masterclass boeiend en inzichtgevend. De oefeningen waren verhelderend en diepgaand. De sfeer was open, positief en licht met ruimte voor kwetsbaarheid en humor. Ik was al fan van Joni en Katinka en ook weer van deze masterclass.

Kirsten van den Berg

Spreker & Dagvoorzitter

Alyssa Uitdewilligen Bos
Teamcoördinator Juridische Zaken

Conny Haukes
Afdelingsleider onderwijs

Systemische wetmatigheden werden heel helder uitgelegd. Met een systemische bril leren kijken naar patronen die zich blijven aandienen, hier een interventie op loslaten, om vervolgens weer flow te creëren. Ik wist niet, dat het (werk)leven, eigenlijk zo simpel kon zijn.

Hester Slegt

People & Culture Manager

De tweedaagse familieopstellingen die ik bij Joni heb gevolgd waren intens, bevrijdend, gaven veel inzicht en heel erg waardevol. Ik heb meer inzichten in mezelf gekregen en door de opstelling is dit heel beeldend geworden waardoor ik hier altijd weer naar terug kan keren. Het heeft bepaalde emoties los gemaakt waar ik vanuit mezelf lastiger contact mee kon maken. Heel bevrijdend en ik merk nog steeds dat de inzichten zich ontvouwen. Een waardevolle ervaring die ik oprecht iedereen gun.

Rosa Hoynck van Papendrecht

Merkstrateeg &ROSA

Onlangs heb ik deelgenomen aan de twee-daagse methodiek (familie)opstellingen, echt een game-changer! Als coach kende ik Joni al als fris, creatief en tegelijk wijs en ervaren. Onder haar bezielende begeleiding komen belangrijke -vaak belemmerende- thema’s en patronen nóg duidelijk aan de oppervlakte, leidend tot meer inzicht en mogelijkheid tot verandering en/of vooruitgang. Niet alleen was het bijzonder om te ervaren wat een eigen ingebrachte vraag en opstelling mij kon brengen, ook het deelnemen aan opstellingen van anderen bracht extra inzichten en verdieping. Niet onbelangrijk daarbij was zijn de keuze van Joni voor een rustige, inspirerende omgeving en een niet te vol programma zodat er letterlijk en figuurlijk de ruimte is om het optimale uit de opstelling te halen en (de eerste) indrukken op je in te kunnen laten werken.

Kim Van Slobbe-Maijer

Psychiater

Ik heb Joni mogen meemaken tijdens een meerdaagse-training als ook individuele coaching rondom public speaking. Wat een vakvrouw. Naast inhoudelijke kennis, ervaring en tools rondom dit onderwerp brengt ze ook een sterk ‘inlevingsvermogen’ met zich mee wat het resultaat voor jou als klant op een hoger plan tilt. Een aanrader!

Ralph van Dam

Ondernemer / professioneel spreker

Joni is een meester opsteller. Ze heeft een mooie balans tussen kennis, ervaring, diepgang en nuchterheid. Haar kwaliteit is haar scherpe intuïtie terwijl ze stevig met twee benen op de grond staat. Ik heb een mega transformatie ervaren door mijn eigen opstelling. Het effect sijpelt nog steeds door. Het heeft me in mijn lijf gebracht, bekrachtigd en het vertrouwen gegeven waar ik zo naar verlang.

Renske Hofman

Founder, The Firestarter

Ik heb de 2 daagse Familieopstelling in Samaya als heel erg mooi ervaren. De materie was nieuw voor mij maar daardoor des te interessanter. Het is een waar genoegen om hierbij begeleiding te krijgen van een professional als Joni. Het is zeer professioneel maar mag ook luchtig blijven (zelfs grappig) en dat is iets wat mij persoonlijk heel erg aanspreekt. Betreft inzichten vond ik het erg verrassend omdat ik een kant op dacht te willen in mijn verhaal, maar Joni er een toch ander spoor uithaalde. Dat is me het meest bijgebleven. Het zal gaan blijken wat dit voor invloed heeft, dat vind ik zo gauw moeilijk te ervaren.

Robby Hultink

Hoofd werktuigkundige

Een prettige groep met hele toegankelijke mensen. Heel bijzonder om iedereen zijn verhaal mee te mogen krijgen. Joni leidt de opstellingen met hier en daar wat gepaste humor, zonder oordeel en op een prettige en duidelijke manier. Zij voelt dingen bijzonder goed aan, bizar! En dat terwijl ik hier op voorhand wat sceptisch over was. De connectie met gevoelens/ervaringen uit het verleden had ik zelf niet kunnen bedenken. Überhaupt is het al interessant om letterlijk “te zien”, hoe de situatie is. Ook uit opstellingen van andere vraagstellers pik je het nodige op. Het voelt heel goed om op deze manier met jezelf en hetgeen waarmee je worstelt bezig te zijn.

Stephanie de Roo

HR Projectmanager