Benieuwd naar ons persoonlijk leiderschapsprogramma Leiderschap in Flow? Klik hier!

Lead by Presence - Visie

Onze visie

De kwaliteit van hoe jij (zakelijk) presteert is één op één verbonden met hoe je je persoonlijk ontwikkelt als mens.

 Op basis van onze ervaring met het coachen van vele honderden professionals, hebben we dit keer op keer gezien. Hoe beter jij alles op orde hebt, hoe groter de bijdrage die je kan leveren. En niet te vergeten hoeveel meer voldoening dat geeft. Lead by Presence betekent voor ons leiden vanuit wie jij werkelijk bent. En daarin jouw ruimte pakken. Dit doen wij vanuit drie niveaus: je essentie, je systeem en jouw verhaal. In onze coaching en trainingen focussen we telkens op één of meer gebieden.

Inzicht

De meest waardevolle en succesvolle leiders nemen hun persoonlijkheid mee in hun rol als leider. Vanuit verbinding met hun innerlijke kracht en talenten geven ze vorm aan leiderschap op een manier die bij hen past. Ze nemen op een natuurlijke en authentieke wijze autoriteit in. Het is dus van belang om te onderzoeken hoe jij jouw potentieel makkelijker kunt benutten. Vragen die aan bod komen in de coaching zijn: Wie ben je? Waar sta je voor? Wat vind je belangrijk? Waar loop je tegenaan? Waar kom je vandaan en hoe kun je moeitelozer impact maken?

Overzicht

De volgende stap is Overzicht in je systeem. Je bent een individu met een eigen unieke persoonlijk­heid en tegelijker­tijd ben je onder­deel van een groter geheel: je maakt deel uit van je eigen gezin, je familie en ook jouw organisatie. Je wilt daarom helderheid over het systeem waar je vandaan komt en waar je nu in leeft. En in hoeverre je dat sterkt of niet. Ook voor een zakelijk per­spectief heeft het zin om dit perspectief mee te nemen, omdat je jezelf altijd en overal mee­neemt.

Uitzicht

En tot slot het heldere verhaal. Dit noemen wij Uitzicht. Uitzicht op het grotere verhaal. Waar beweeg je naartoe en waarom? Hoe neem mensen in je communicatie mee in jouw per­spectief? Dit zijn alle verhalen die je over jezelf vertelt naar de buitenwereld. Van een pitch tot een leiderschaps­verhaal tot een gesprek in een meeting. Ver­halen hebben een enorm schep­pende kracht. Ze bekrach­tigen mani­festatie. Het schrijven en vertellen van je verhaal be­krachtigt je leider­schap en visie.

Op het moment dat je deze drie gebieden op één lijn brengt, dan kom je op de plek waar je het meest van betekenis kan zijn. Met als gevolg: minder ruis op de lijn, heldere en congruente communicatie en een leven dat bij je past en voldoening geeft.

Aan de slag?

coaching

Lees verder

systemisch werk

Lees verder

leiderschapsprogramma

Lees verder

Let’s talk

Een belafspraak is zo geregeld! Via onderstaande knop kun je zelf een belafspraak bij ons inplannen, dan bespreken we meteen waar je behoefte aan hebt of wat je nodig hebt.