Ben jij klaar voor moeiteloos leiderschap? Download de brochure!

Moeiteloos-Leiderschap-hero

Leiderschap in Flow

Wij geloven in leiderschap vanuit een sterk bewustzijn over jezelf, je achtergrond en je omgeving. Authentiek, kwetsbaar en juist daardoor sterk.

Waarom? Omdat je zelf het plafond bent van je eigen potentieel en wat je kan betekenen voor anderen. Wanneer je leiderschap niet opplakt maar van binnenuit aangaat, brengt dat je een natuurlijke autoriteit en heldere acties die in lijn zijn met wie je bent.

Wij geloven in leiderschap in flow. Ben jij klaar voor de volgende stap? 

Ons leiderschaps­programma

We hebben al vele professionals getraind en gecoacht in authentiek (persoonlijk) leiderschap, om te leiden vanuit bewustzijn en aanwezigheid. Of je nu leiding geeft aan een bedrijf, een team of een visie, leidinggeven begint bij persoonlijk leiderschap.

Vanuit onze visie hebben we een stevig en volledig nieuw persoonlijk leiderschaps­programma ontwikkeld, waarin we langs alle niveaus gaan: inzicht in wie je bent, overzicht in je systeem en uitzicht met jouw verhaal.

Lead by Presence - Coaching - Waarom kom je bij ons
Moeiteloos Leiderschap - Wat levert het programma je op

Herkenbaar?

 • Je hebt het gevoel dat je in een ratrace zit
 • Je ervaart vaak veel druk, en weinig grip
 • Je voelt dat het anders moet, anders kan
 • Je hebt behoefte aan meer innerlijk rust
 • Je zit veel in je hoofd, en niet in je lijf
 • Je hebt het gevoel dat steevast te weinig tijd en aandacht hebt voor dat wat je écht belangrijk vindt

Opbouw programma

Het programma leiderschap in flow is opgebouwd in drie modules, gebaseerd op onze visie: inzicht in wie je bent, overzicht in je systeem en uitzicht met jouw verhaal.

Elke module bestaat uit twee dagen, waarin we echt de diepte in kunnen. Het programma gaat niet over het aanleren van skills, maar over het bestendigen en versterken wie jij al bent als leider. Dit betekent veel doen, ervaren en doorvoelen in plaats van ‘praten over’. Met een groep van maximaal 14 deelnemers is er veel ruimte voor ieders ontwikkeling en proces.

Module 1: Inzicht in wie je bent

Dag 1 Leiderschap & Eigenheid

Deze dag staat jouw eigenheid centraal. Wie jij bent, is bepalend voor wat je neerzet. Je leert deze dag om vanuit verbinding met je talenten vorm te geven aan leiderschap op een manier die bij jou past. Zo neem je namelijk echt op een natuurlijke en authentieke wijze autoriteit in. Jouw waarden sturen bewust of onbewust je beslissingen, dus het is belangrijk om inzicht te hebben en te weten van waaruit jij leiding geeft. Van binnen naar buiten dus.

We staan stil bij vragen als:
Wie ben jij en wie ben jij als leider? Wat is echt belangrijk voor je? En wat geeft jou energie en voldoening? Hoe kun je jouw potentieel benutten?

Dag 2 Leiderschap & Regie

Deze dag gaat over regie nemen over je gedachten: het ‘verhaal’ dat jij jezelf vertelt, oftewel welke overtuigingen jij hebt. Gedachten hebben een enorm scheppende kracht. Neem plaats in de driverseat en onderzoek wat jij kunt doen gegeven de situatie. Leiderschap betekent verantwoordelijkheid nemen en ervoor kiezen om leiderschap te tonen.

We staan stil bij vragen als:
Welk ‘verhaal’ vertel je jezelf? En in hoeverre bekrachtigen jouw overtuigingen jou werkelijk in je leiderschap? Hoe kun je jezelf vrijmaken van belemmerende gedachten, meer regie nemen over je gedachten en meer in jezelf geloven?

Module 2: Overzicht in je systeem

Dag 3 Leiderschap & Systeem

Deze dag staan we stil bij jouw eigen systeem en het effect daarvan op wie je bent als leider. Want naast een individu met een eigen unieke persoonlijkheid, ben je ook onderdeel van een groter geheel: je gezin, je familie en een organisatie. Beide hebben invloed op jouw gedrag. Wanneer je je bewust bent van de ‘boodschappen van toen’ ontstaat er ruimte om keuzes te maken die bij jou passen. Zo creëer je meer flow in jouw leiderschap.

We staan stil bij vragen als:
Welke patronen en overtuigingen heb je vanuit je familiegeschiedenis meegenomen en waar zijn deze al dan niet dienend in je leiderschapsrol?

Dag 4 Leiderschap & Interactie

Deze dag staan we stil bij interactie en relaties met anderen. Als leider ben je je eigen instrument. Het is goed om te weten hoe dat instrument optimaal werkt, ook in relatie tot anderen. Door inzicht te krijgen in jouw interactiepatronen met anderen, kun je je relationele effectiviteit als leider vergroten.

We staan stil bij vragen als:
Welk gedrag roep jij onbewust bij anderen op, als persoon en als leider? En welk gedrag van anderen kan jou triggeren en soms uit balans brengen?

 

Module 3: Uitzicht met jouw verhaal

Dag 5 Leiderschap & Presence

Deze dag gaat over leiderschap vanuit aanwezigheid. We staan stil bij wie je bent en wat je uitdraagt, en of dit congruent is aan elkaar. Als wat je doet, samenvalt met je wie je bent, dan handel je vanuit je authenticiteit en je natuurlijke autoriteit. Niet alleen wordt je leiderschap zo natuurlijker, je maakt ook meer impact.

We staan stil bij vragen als:
Hoe kun je jouw leiderschap meer vorm geven vanuit je bezieling? Wie ben je in essentie als mens en hoe kun je als leider meer inspireren door zichtbaar te zijn in ‘wie je bent’? Wanneer sta je in je kracht en wanneer niet? En hoe laat je jezelf zien?

Dag 6 Leiderschap & Impact

Deze dag presenteer jij je nieuwe werkelijkheid in de vorm van een manifest. Niets is zo krachtig (en spannend) om dat uit te spreken. Op het moment dat je weet waar je staat of wilt staan, kun je een plan maken voor de impact die jij wilt maken. Als je jouw uitzicht helder hebt, zal je hier makkelijker naartoe bewegen. Let’s go!

We staan stil bij vragen als:
Wat wordt jouw volgende stap? En hoe neem je je omgeving daarin mee?

“ Het is tijd voor
moeiteloos leiderschap ”

Brochure downloaden

Ben jij klaar voor moeiteloos leiderschap? Download hier de brochure!

  Moeiteloos Leiderschap - is dit iets voor jou?

  Is dit iets voor jou?

  Dit programma is geschikt voor jou als je inziet dat jouw zakelijke prestaties één op één verbonden zijn met hoe je je persoonlijk ontwikkelt als mens. Als professional en als leider ben jij je eigen plafond in wat je wilt neerzetten.

  Ons persoonlijk leiderschapsprogramma is geschikt voor professionals, ondernemers en leidinggevenden. Wij zien leiderschap in de brede zin van het woord. Het kan dus zijn dat je leiding geeft aan een bedrijf of team, maar leiderschap is ook de regie pakken over jouw eigen visie, ideeën en jouw leven.

  Ben jij klaar voor moeiteloos en authentiek leiderschap? Meld je dan aan voor een vrijblijvende intake, dan bekijken we samen of dit iets voor jou is.

  Praktisch

  Moeiteloos Leiderschap - Oohm Vogelenzang

  Alle dagen vinden plaats op het landgoed van Oohm Vogelenzang. Een prachtig landgoed vlakbij het natuurgebied van de waterleidingduinen.

  We lunchen alle dagen samen met een heerlijke vegetarische lunch. Tussen de opleidingsdagen door krijg je opdrachten die je helpen om de volgende stap te maken.

  In de opleiding is plek voor maximaal 14 deelnemers.

  Investering

  Investering voor het zesdaagse programma bedraagt € 4500,- (ex. btw).

  Verdieping

  • Je kan ervoor kiezen om aanvullend twee coaching sessies met Joni of Katinka bij te boeken. Het zesdaagse programma inclusief 2 x 1,5 coaching bedraagt €5200,- (ex. btw).
  • Of breid het programma uit met een extra module: opstellingen of systemisch perspectief. Je kunt beide volgen met 15% korting.

  Nieuwe data

  Start in maart 2024:

  • 25 en 26 maart 10.00 - 17.00 uur
  • 6 en 7 mei 10.00 - 17.00 uur
  • 13 en 14 juni 10.00 - 17.00 uur 

  Start in september 2024:

  • 26 en 27 september 10.00 - 17.00 uur
  • 24 en 25 oktober 10.00 - 17.00 uur
  • 21 en 22 november 10.00 - 17.00 uur 

  Start in januari 2025:

  • 30 en 31 januari 10.00 - 17.00 uur
  • 13 en 14 maart 10.00 - 17.00 uur
  • 24 en 25 april 10.00 - 17.00 uur 

  De dagen staan vast en kunnen niet verplaatst of ingehaald worden, dus zet ze op tijd in je agenda. We verwachten dat je alle dagen aanwezig bent (maximaal 1 dag te missen). De laatste dag is met feestelijke afsluiting, dus  wordt wat later!

  Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe data? Dit kun je aangeven via het inschrijfformulier.

  De trainers

  Ons leiderschapsprogramma is ontwikkeld door Joni Bais en Katinka Toet. Joni en Katinka hebben de afgelopen 12 jaar samen al veel trainingen en programma’s ontwikkeld en gegeven. Ze zijn heel sterk op elkaar ingespeeld en vullen elkaar aan. Samen zullen zij het leiderschapsprogramma gaan begeleiden.

  Joni begeleidde de afgelopen jaren honderden ondernemers, politici, mensen in de media en executives met de vraag: hoe maak ik persoonlijk meer impact vanuit wie ik werkelijk ben? Joni heeft een uniek profiel als coach. Met haar achtergrond als filmmaker en ervaren public speaking coach én daar bovenop haar expertise in systemisch werk en hypnotherapie brengt ze een verrassende combinatie mee. Ze heeft de diepte en intuïtie om blokkades aan te pakken en tegelijkertijd de creativiteit en nuchterheid om het ook praktisch toepasbaar te houden voor de zakelijke markt.

  Katinka heeft een grote expertise op het gebied van persoonlijk leiderschap door haar jarenlange ervaring als begeleider en trainer van verschillende leiderschapstrajecten bij bedrijven en individuen. Ze heeft een bijzondere combinatie van een analytische achtergrond en een ijzersterke intuïtie. Dit maakt dat Katinka al honderden professionals heeft kunnen helpen om vanuit hun persoonlijke kracht en authenticiteit te leven én te werken.

  Moeiteloos Leiderschap - de trainers

  Inschrijven   Factuurgegevens