Benieuwd naar ons persoonlijk leiderschapsprogramma Leiderschap in Flow? Klik hier!

Lead by Presence - Katinka Toet

Katinka Toet

Katinka Toet heeft een bijzondere combinatie van een analytische achtergrond en een ijzersterke intuïtie. Dit maakt dat Katinka al honderden professionals heeft kunnen helpen om vanuit hun persoonlijke kracht en authenticiteit te leven én te werken. Dit doet ze onder andere door middel van het geven en ontwikkelen van één-op-één coachingstrajecten, de masterclass systemisch perspectief en leiderschapstrajecten.

Katinka is vanaf het begin nauw betrokken bij de oprichting van Lead by Presence.

Verhaal Katinka

Als kind kon ik mensen altijd al goed lezen. Nog steeds krijg ik van klanten vaak terug dat ik een goede spiegel ben. Ik zie veelal het potentieel en de lichtheid in mensen en situaties en geef dat graag terug.

Leiderschap start in mijn optiek met je authentieke verlangen. Verlangen geeft richting, energie en inspiratie om in beweging te komen. Niet omdat het moet, maar omdat stroomt. Vanuit deze positieve energie wil ik mensen graag helpen om meer impact te maken vanuit wie ze van nature zijn. Of dit nu op een podium is als spreker of als leider in een meeting. De basis is hetzelfde.

Na mijn studie milieu-economie heb ik 10 jaar in de communicatie gewerkt: eerst als marketeer bij Unilever en later bij Branddoctors en het internationale communicatiebureau Publicis in het Midden-Oosten. Gedurende mijn loopbaan ontdekte ik dat ik de mens achter het verhaal minstens zo fascinerend vond en besloot me verder te verdiepen in persoonlijk leiderschap en public speaking. Ik volgde het 7 habits -Train the trainer programma bij Franklin Covey en certificeerde me als NOBCO coach.

Coaching - Lead by Presence - Katinka Toet
Coaching - Lead by Presence - Katinka Toet

Voor mij zijn persoonlijk leiderschap en spreken zeer verbonden met elkaar. Ik geloof er heilig in dat je meer impact en plezier ervaart als je handelt en communiceert vanuit je persoonlijke kracht en bezieling. Je voelt het gelijk als mensen dingen met hart en ziel doen, ze dóén het niet alleen, ze zijn het ook. Het is authentiek en krachtig.

In mijn werk sla ik graag een brug tussen theorie & praktijk en hart & hoofd. Ik ben van huis uit een analytische Ingenieur, maar heb ook een sterke intuïtie. Die twee moeten in mijn optiek ook samengaan. Als ze op elkaar afgestemd zijn, zorgt dat voor een multiplier effect in impact. Die combinatie van enerzijds een scherpe analyse en anderzijds een sterke intuïtie, spreekt klanten aan. Er is steeds meer behoefte om vanuit deze combinatie te leven en te werken.

In 2008 ontmoette ik Joni bij een opleiding en we hadden gelijk een enorme klik. Sindsdien werken we met groot succes samen voor verschillende opdrachtgevers als Microsoft, ABN Amro, Winclove en Albert Heijn en ontwikkelden samen we verschillende trainingen en opleiding op het gebied van spreken. Later ontwikkelde zich dat ook op het pad van leiderschapstrajecten en onze grote gezamenlijke liefde voor systemisch werk. Vanaf de eerste plannen ben ik betrokken bij Lead by Presence en denk ik met Joni mee in de alle ontwikkelingen

Aan de slag?

Een belafspraak is zo geregeld! Fijn als je voorafgaand aan het gesprek alvast wat informatie kunt invullen. Je wordt binnen twee werkdagen door ons gebeld.