Benieuwd naar ons persoonlijk leiderschapsprogramma Leiderschap in Flow? Klik hier!

Lead by Presence - Fleur Schiffelers

Fleur Schiffelers

Fleur Schiffelers begeleidt zelfbewuste professionals bij authenticiteit en persoonlijke ontwikkeling. Dit doet ze zowel vanuit haar rol als persoonlijk leiderschapscoach als ervaren sprekerscoach. Met haar journalistieke achtergrond durft Fleur verder te kijken, door te vragen. Zo weet zij jouw potentieel en essentie feilloos naar boven te halen.

Verhaal Fleur

Veel buiten spelen, de natuur in en tussen de dieren. Nieuwsgierig, fijngevoelig en onderzoekend. Dat ben ik al in mijn jonge jaren. Ik heb altijd vragen en zoek overal verbinding. Mijn eerste grote speech houd ik als ik eindexamen doe op het VWO. Ik weet het nog als de dag van gisteren. Alle ouders, alle kinderen van héél de school vullen de zaal. And i like it. Ik ben 17 en spreek over persoonlijke ontwikkeling en zelfvertrouwen.

Mijn opleiding en werk in de Journalistiek & Redactionele Vormgeving dat volgt stilt mijn onderzoekende geest maar gedeeltelijk. Dus reis ik veel. Naar Zuid-Amerika vooral. Maar ook naar binnen, tijdens mijn opleidingen tot bijvoorbeeld astroloog en yogadocent.

De fascinatie voor wat een ander beweegt krijgt dan een professionele vorm: ik ga werken als (presentatie)coach. Inmiddels ben ik NOBCO-gecertificeerd en werk voor en met diverse geweldige organisaties, gepassioneerde ondernemers en topsporters. Van politici, CEO’s en beleidmakers tot artsen, schoolleiders en young professionals. Maar bovenal werk ik met geweldige mensen. Ik daag hen graag uit zichzelf te zijn en zichzelf laten zien. Op het podium, in hun verhalen en ten aanzien van zichzelf.

 

Coaching - Lead by Presence - Katinka Toet
Coaching - Lead by Presence - Fleur Schiffelers

Ondertussen ontwikkel ik mijn zintuig voor waarachtigheid meer en meer, en gebruik dat volop in mijn werk. De liefde voor het lichaam als ingang tot zelfkennis en verbinding met een groter geheel inspireren me.

Ik verdiep me in Transformational Presence, systemisch coachen en bodymind werk. Mijn manier van kijken is holistisch. In onze presentatie toont zich namelijk de achterkant van het borduurwerk; de weg naar buiten gaat over de weg naar binnen. Zelf-leiderschap, authenticiteit en natuurlijke autoriteit in eigendom nemen maken je aantrekkelijk als mens en zijn dan ook onontbeerlijk als je een bijdrage wilt leveren aan een mooiere wereld.

De laatste jaren ben ik Team Lead van het speaker preparation team van TEDxAmsterdamWomen. Dat betekent dat ik het jaarlijks event mede organiseer. Behalve dat ik zelf sprekers coach, begeleid ik het team van de coaches en houd ik samen met het curation team focus op het thema en de inhoud van alle talks. Na zoveel jaar in het vak is het een feest om nu onderdeel te zijn van het Lead by Presence team!

Aan de slag?

Een belafspraak is zo geregeld! Fijn als je voorafgaand aan het gesprek alvast wat informatie kunt invullen. Je wordt binnen twee werkdagen door ons gebeld.