Benieuwd naar ons persoonlijk leiderschapsprogramma Leiderschap in Flow? Klik hier!

Lead by Presence - Dion Nicolai

Dion Nicolai

Dion helpt professionals om meer te werken en te leven vanuit hun waarden. Dit doet hij zowel vanuit leiderschaps- en communicatie-trajecten als vanuit systemisch werk (opstellingen).Hij heeft een holistische aanpak en bekijkt vraagstukken vanuit een systemisch perspectief. Vervolgens weet hij het ongrijpbare praktisch te maken. Hij weet als geen ander de vertaling te maken van systeem naar skills. Zijn combinatie van diepgang en luchtigheid maakt Dion bijzonder fijn om mee te werken.

Verhaal Dion

Iedereen heeft de wereld wat moois te brengen. Dat is waar ik in geloof. Wat is jouw waarde? Hoe ga je daarvoor staan? Een verademing als je die vragen kan beantwoorden. Ik breng bewustzijn en skills om precies dat te doen. Juist omdat die ontdekkingsreis mij zelf ook zoveel gebracht heeft.

Ik groeide op in een liefdevol gezin in een klein dorpje in Drenthe. Ik was een open en leergierig kind. Op school was ik vaak het jongetje met zijn vinger in de lucht. Toch vond ik het super spannend om mezelf uit te spreken of voor een groep te staan. Zo heb ik eens een 0 voor een presentatie gekregen, simpelweg omdat ik niet durfde.

 

Coaching - Lead by Presence - Dion Nicolai
Coaching - Lead by Presence - Dion Nicolai

Die introversie duurde tot mijn eerste salesbaan. Leuke gesprekken voeren, mensen blij maken, groeien en succesvol zijn. Dat voelde goed en ik begon te beseffen dat dat was wat ik anderen ook gunde. Binnen het salesbedrijf groeide ik door in verschillende leidinggevende rollen. Ik begon met het aansturen van salesteams, al snel een vestiging en later een internationale trainingsafdeling. Ik verslond talloze boeken over persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook volgde ik meerdere jaar- en verdiepingsprogramma’s van ‘365 Dagen Succesvol’, eerst als deelnemer en later als coach. Een van de belangrijkste dingen waar ik in geloof is dat je overal beter in kan worden. Als je het maar wilt en erin investeert.

In mijn werk als trainer en coach geniet ik ervan om groepen te inspireren naar meer inzicht en meer vaardigheden. Je kunt van mij veel energie, interactie en praktische toepasbaarheid verwachten in sessies die ik geef. Ik werk over het hele spectrum van persoonlijke tot professionele ontwikkeling. Van begeleiding van zowel leiderschaps- en communicatie trajecten bij bedrijven tot familieopstellingen. En als holistisch coach begeleid ik onder andere mannencirkels, ceremonies en zweethutten. Het is mijn missie om ook jou te inspireren om voor je waarde te gaan staan.

Aan de slag?

Een belafspraak is zo geregeld! Fijn als je voorafgaand aan het gesprek alvast wat informatie kunt invullen. Je wordt binnen twee werkdagen door ons gebeld.